Schema Web

IDEE

Odata ce stii despre ce e proiectul, e timpul pentru a obtine unele idei iar brainstorming-ul este un start bun. Decat sa cauti din prima ideea perfecta, mai bine arunci pe foaie orice fel de idee sau concept pentru inceput. Pe parcurs, in functie de cerintele clientului, elimini din idei pana ajungi la cea optima.

PLANIFICARE

Fundatia oricarui site reusit este buna planificare a acestuia. Aceasta etapa presupune colectarea informatiilor necesare construirii site-ului conform cerintelor clientului si aranjarea acestora sub forma unei arhitecturi care sa multumeasca clientul.

DESIGN

Designul este creat prin pastrarea arhitecturii informatiilor din procesul de planificare. Design-ul trebuie sa fie utilizabil, sa arate foarte bine si sa functioneze bine pentru tine si utilizatori.

DEZVOLTARE

Dezvolt site-uri folosind HTML si PHP pentru markup, CSS pentru stilizare, JavaScript pentru interacțiune si MySQL pentru stocarea de date. De asemenea, folosesc WordPress pentru sisteme de management de continut.

PROMOVARE

Un site frumos si usor de utilizat nu are nici un rost daca nimeni nu are acces la el. Folosind SEO, Google Analytics si Social Media Marketing, site-ul dvs. va fi in centrul atentiei.